Återbetalningspolicy

Vi har en returpolicy på 30 dagar, vilket innebär att du har 30 dagar efter att du har mottagit din vara för att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

För att starta en retur kan du kontakta oss på support@fotform.se.

Om din retur godkänns skickar vi dig en returfraktsedel samt instruktioner om hur och var du ska skicka ditt paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först ha begärt en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor angående returer på support@fotform.se.

Skador och problem Var god inspektera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du har fått fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

Undantag / icke-returbara varor Vissa typer av varor kan inte returneras, som förgängliga varor (såsom mat, blommor eller växter), specialprodukter (såsom specialbeställningar eller personliga föremål) och personliga vård produkter (såsom skönhetsprodukter). Vi accepterar heller inte returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar om din specifika vara.

Tyvärr kan vi inte acceptera returer på varor som är på rea eller presentkort.

Utbyten Det snabbaste sättet att säkerställa att du får det du vill ha är att returnera den vara du har, och när returen är godkänd, göra ett separat köp för den nya varan.

Europeiska unionens 14 dagars ångerperiod Trots det ovanstående har du rätt att avbryta eller returnera din beställning inom 14 dagar om varorna skickas till Europeiska unionen, av vilken anledning som helst och utan motivering. Som tidigare nämnt måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i sin originalförpackning. Du behöver också kvittot eller beviset på köpet.

Återbetalningar Vi kommer att meddela dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och låta dig veta om återbetalningen godkändes eller inte. Om den godkänns kommer du automatiskt att få återbetalningen på ditt ursprungliga betalningssätt inom 10 arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också. Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi godkände din retur, kontakta oss på support@fotform.se